Muskuszand 7 • 4051 CR Ochten-Eldik • T: 0344-643358 • info@denieuwetuin.nl

Bestrating

De bestrating is zeer bepalend voor de tuin. Zo geven strakke tegels, industriële stenen of juist klassieke steentjes uw tuin een compleet ander uiterlijk. Wij adviseren u graag.

Wij leggen bestrating op professionele wijze, maar wel enigszins tegen de draad in. Een niet alledaagse maatvoering maakt de tuin interessant en vernieuwend. Om de tuin harmonisch te verbinden laten wij het karakter van de steen terugkeren in uw tuin, zowel in de kleur als de vorm. Daarnaast beginnen we de bestrating bij de oprit, aangezien de tuin hier begint.

Naast bestrating kunnen we uw tuin voorzien van keermuren, wanden, stapelmuren en rotspartijen.


Combinatie van stenen voor verrassend effect

De Nieuwe Tuin werkt veelal met natuursteen, een sterke en karakteristieke steensoort. Natuursteen wordt met de jaren mooier. Vaak combineren we natuursteen met gebakken stenen voor een verrassend effect.

De combinatie van natuursteen en gebakken, goedkope stenen drukt de kosten. Wat Jan bos tevens voordelig maakt, is dat natuursteen rechtstreeks wordt ingekocht bij de importeur en gebakken en betonnen stenen rechtstreeks uit de fabriek komen. De tussenhandel slaan we over, wat een groot voordeel is voor onze klanten.

Informatie aanvragen