Muskuszand 7 • 4051 CR Ochten-Eldik • T: 0344-643358 • info@denieuwetuin.nl

Tuinen

De Nieuwe Tuin is gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Ook uw tuinproject kunt u volledig uit handen geven aan onze specialisten. Wij voeren het project uit van idee tot oplevering en wij betrekken u bij iedere stap.

Een tuin aanleggen gaat verder dan een paar paadjes aanleggen en wat beplanting aanbrengen. Om ervoor te zorgen dat de tuin een verlengstuk wordt van uw huis, kijken we zorgvuldig naar de stijl van uw woning en de omgeving. Vervolgens gaan we samen met u aan de slag met een vernieuwend ontwerp dat past bij uw woning, aansluit op uw wensen en dat past binnen uw budget. Bent u helemaal tevreden? Dan beginnen we met het aanleggen.


Tuinonderhoud

Na het aanleggen van de tuin is het belangrijk deze goed te onderhouden. Het is vooral belangrijk dat u zich houdt aan de volgende stappen:

In het voorjaar worden de planten verzorgd door ze stevig terug te snoeien.
In de zomer worden de uitbundige bloeiers in toom gehouden.
In de herfst wordt de tuin voorbereid op de winter.
In de winter worden de bomen gesnoeid of gekandelaberd.

Voor specifieke vragen over uw tuin kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij adviseren u graag over het nodige onderhoud, want ook na de aanleg staan we voor u klaar. Indien gewenst kunnen we het onderhoud voor u uitvoeren. Zowel eenmalig als periodiek.

Informatie aanvragen