Muskuszand 7 • 4051 CR Ochten-Eldik • T: 0344-643358 • info@denieuwetuin.nl

Hoogwaardige objecten en ECO hutten voor een scherpe prijs

De Nieuwe Tuin werkt rechtstreeks met leveranciers en kan door het overslaan van tussenhandel uiterst concurrerend werken. Dat geldt ook voor bronzen en stenen beelden. Dit maakt de kunstobjecten en ECO hutten niet alleen financieel aantrekkelijk, maar zorgt ook voor exclusiviteit.

Wilt u informatie over onze ECO hutten, kunstobjecten of wilt u advies over wat bij u in de tuin past? U kunt vrijblijvend contact opnemen met De Nieuwe Tuin.


Objecten

Waar veel tuinbedrijven afhaken bij het onderdeel (kunst)objecten, stapt de Nieuw Tuin juist in. Wij zijn voorstander van kunstobjecten in de tuin, daar deze de tuin juist helemaal afmaken. Een beeld of object maakt uw tuin uniek en levendig, en wij verwerken deze op natuurlijke wijze in uw nieuwe tuin.Ecohutten

Als specialist in tuinen heeft De Nieuwe Tuin veel ervaring met het bouwen van ecohutten. Ecohutten die bijvoorbeeld dienen als berging, carport of gastenverblijf. Wij maken ecohutten in drie verschillende formaten:

  • 16 m2 (voor bijvoorbeeld een berging of prieel)
  • 30 m2 (voor bijvoorbeeld een carport, hobbyruimte of warande)
  • 64 m2 (voor bijvoorbeeld een tijdelijke bewoning of gastenverblijf)

Wij zorgen er bij het bouwen van een ecohut altijd voor dat de hut het uitzicht niet verstoort. Dit is niet alleen prettig voor u, maar ook voor uw buren. Wij voorkomen op deze manier horizonvervuiling.


Informatie aanvragen